Bokslukare sedan barnsben

Böcker och tidningar har alltid varit en stor del av mitt liv. I mitt ”bokträd” satt jag ofta och läste böcker på sommarloven och jag hängde mer på biblioteket än på stranden. Bibliotek och bokhandlar hör fortfarande till favoritställena.

Friluftsintresset från scouterna

Jag började i scouterna vid 8 års ålder och var aktiv ända fram till jag slutade gymnasiet. Minnet från ett scoutläger i Tärnaby där vi drack kallt och klart vatten direkt från bäckarna fick mig att börja fjällvandra i vuxen ålder.

Fotograferar på hobbynivå

Foto är en hobby jag försöker lägga mer tid på, dels på att bli bättre på att ta bilder, dels lära mig mer om bildredigering. Att samla bilderna i fotoböcker är ett perfekt kreativt sätt där jag får jobba med text, bild och layout.

Koreansk och japansk mat

Via mina barns intressen för k-pop och anime upptäckte jag koreansk och japansk mat. Det är ett intresse som bara växer sig starkare för varje år. På bilden är det en koreansk rätt: kimchi bokkeumbap (kimchi fried rice).

Bokslukare sedan barnsben

Böcker och tidningar har alltid varit en stor del av mitt liv. I mitt ”bokträd” satt jag ofta och läste böcker på sommarloven och jag hängde mer på biblioteket än på stranden. Bibliotek och bokhandlar hör fortfarande till favoritställena.

Extreme Sports Biking
Snowboarding

Friluftsintresset började i scouterna

Jag började i scouterna vid 8 års ålder och var aktiv ända fram till jag slutade gymnasiet. Minnet från ett scoutläger i Tärnaby där vi drack kallt och klart vatten direkt från bäckarna fick mig att börja fjällvandra i vuxen ålder.

Fotograferar på hobbynivå

Foto är en hobby jag försöker lägga mer tid på, dels på att bli bättre på att ta bilder, dels lära mig mer om bildredigering. Att samla bilderna i fotoböcker är ett perfekt kreativt sätt där jag får jobba med text, bild och layout.

Extreme Sports Biking
Snowboarding

Koreansk och japansk mat

Via mina barns intressen för k-pop och anime upptäckte jag koreansk och japansk mat. Det är ett intresse som bara växer sig starkare för varje år. På bilden är det en koreansk rätt: kimchi bokkeumbap (kimchi fried rice).